Začiatky sú vraj vždy ťažké. No keď vytvoríte hodnotné dielo alebo uznávanú značku, o to radšej na prvotné – a neraz krvopotné – „malé“ kroky spomínate. Aký je príbeh spoločnosti Proreco? 1. júna oslávila 25. výročie svojho vzniku a patrí k tým, o ktorých platí, že dobrý nápad potrebuje zdravú odvahu, otvorené oči i každodennú vytrvalosť. Ako sa zhmotnil VEĽKÝ SEN DVOCH ŽIVNOSTNÍKOV?

Aktuálny líder odvetvia má na konte viac než 12 miliónov štvorcových metrov priemyselných podláh. Spoločnosť Proreco, značka známa na Slovensku i v mnohých európskych krajinách, bola najskôr združením živnostníkov Ing. Martina Holendu a Rudolfa Zimena. Trvalo rok, kým si zakladatelia mohli dovoliť prvých štyroch zamestnancov. Po desiatich rokoch boli konateľmi zabehnutej firmy, ktorá:

  • zamestnávala tri desiatky zamestnancov,
  • už v tom čase dokázala realizovať veľké plochy priemyselných podláh s garanciou rýchlejšej a presnejšej pokládky v porovnaní s bežnou konkurenciou.

Dnes, po štvrťstoročí, je Proreco bohaté na skúsenosti a poznatky – je tým, kto sa neľaká inovácií a technologických výziev ani požiadaviek, ktorými sa zvyšujú nároky na dodávateľov priemyselných podláh všetkých druhov. Okrem toho je vo svojom regióne rešpektovaným férovým zamestnávateľom takmer 50 zamestnancov. Ako vzniká úspešná firma? Pozrite si infografiku – a ak náhodou zatiaľ nepoznáte, tak spoznajte spoločnosť, ktorá sa nebála skladať svoj veľký sen po malých krokoch a dielikoch.

Píšeme o priemyselných podlahách odborne a zrozumiteľne.

Prihláste sa na odber noviniek